Despre CasaPRO

Acest website este parte din grupul CELSO din care face parte și portalul CaseBineFacute.ro - cel mai mare website de construcții din România și eDezvoltator.ro - cel mai complet portal de imobiliare din București și Sibiu.

Firmele de construcții din spatele acestui website au o tradiție de peste 20 de ani în construcții civile în România. O parte din portofoliul lor poate fi văzut aici.

Studiu de caz

Website-ul CasaPRO.ro este un proiect realizat pentru trustul de firme de construcții CaseBineFacute. Acest trust deține și website-ul CaseBineFacute.ro care, împreună cu alte 30 de portaluri fac parte din grupul de website-uri de tip lead generator ale companiei CELSO.

În realizarea acestui website am folosit urătoarele tehnici și practici:

Branding

Am ales un stil minimalist deoarece acesta este principalul trend căutat de audiența țintită de CasaPro.ro - tineri sofisticați, cu educație superioară, care locuiesc în mediul urban și au venituri peste medie.

Paleta de culori este foarte simplă, folosind albul și galbenul ca și culori principale iar pe alocuri nuanțe de gri.

Află mai multe despre cum abordăm problemele referitoare la branding pe pagina:

Branding și identitate vizuală

Web design și copywriting

Designul site-ului este cât mai simplu, el fiind adaptat la timpul de atenție foarte redus al audienței țintă. Am încercat să prezentăm doar informațiile esențiale în secțiunile principale ale site-ului.

Cei care doresc să studieze mai mult vor găsi toate informațiile necesare în cele peste 70.000 de cuvinte distribuite în cele 45 de pagini suport care aprofundează fiecare element al caselor pasive.

Află mai multe despre cum gândim munca de webdesign și redactare texte pe pagina:

Webdesign și copywriting

Web development

Principalul obiectiv al implementării website-ului a fost acela ca utilizatorul să se bucure de o experiență cât mai apropiată de cea livrată de o aplicație pe mobil - totul să funcționeze fluent și rapid.

Am implementat ”manual”, în HTML, fără să folosim sisteme care să îngreuneze timpul de încărcare precum CMS-uri. Singurele framework-uri folosite au fost cele absolut necesare precum jquery sau galeriile foto.

Vezi care este viziunea noastră asupra implementării paginilor web aici:

Web development

SEO

În ceea ce privește optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), am folosit tehnici testate pe celelalte site-ul ale noastre precum structurarea impecabilă a textelor, cod simplu și curat, copywriting calitativ, legături relevante și optimizarea entității cultivând o proiecție cât mai precisă a firmei reale.

Am țintit să realizăm un website care răspunde cât mai eficient întrebărilor adresate des de către cei care caută independența energetică și care să fie folosit ca un ghid, el fiind orientat în special pe componenta de educare.

Pe pagina următoare vei vedea cum înțelegem noi motoarele de căutare și cum adaptăm site-urile pentru acestea:

Optimizare SEO